Sposób przygotowania

Z chleba cienko skroić skórkę,a miąższ pokroić w kostkę.Piwo zagotować w rondelku z nierdzewnej stali z solą,cukrem i chlebem.Mieszać na niewielkim ogniu do chwili,gdy powstanie jednolita masa.Wymieszać ze śmietaną i jeszcze chwilę podgrzewać,nie dopuszczając do wrzenia.Ser pokroić w kostkę,dodać do zupy i wymieszać na małym ogniu.Taka zupa nie wymaga już żadnych dodatków,jednak jeśli ktoś lubi,może do niej podać świeże pieczywo,najlepiej razowy chleb.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    można spróbowac fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    no zupa na piwie,,,nie słyszałam
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara33

    ciekawe
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    krysia50

    ciekawy przepis na zupę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !