Sposób przygotowania

Do garnka wlać 2,5 szklanki wody,dodać pokrojone w kostkę ziemniaki,pokrojoną marchewkę,kostkę wołową,pieprz,ziele angielskie i liść laurowy.Gdy ziemniaki i marchewka będą miękkie dodać kwaszony szczaw.Wszystko gotować 10-13 minut na mniejszym ogniu.Podawać z połówką jajka ugotowanego na twardo.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Moja ulubiona zupa.
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    Uwielbiam :)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolajka

    już tęsknię za wiosną!!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    bardzo lubię szczwiową z jajkiem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !