Sposób przygotowania

Ciasto francuskie pokroić w kwadraty .Jabłko obrać, pokroić w małą kostkę.

Twaróg wymieszać z cukrem. Na środek kwadratów położyć łyżkę twarogu i jabłka, zlepić cztery końce ze sobą. Upiec.
Temperatura pieczenia 200C
Czas pieczenia: 20minut

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    wyglada super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowitość,mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Najlepsze ciasteczka, palce lizać!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają apetycznie :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    trzeba by spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    fajne połączenie ciasta z twarogiem
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !