Sposób przygotowania

Brzoskwinie wyjać z syropu. Do syropu wlać 1 szklankę soku pomarańczowego, a resztę soku rozprowadzić z budyniem i żółtkami , następnie połączyć z syropem i wszystko zagotować, dodając szklankę cukru. Schłodzić.
Utrzeć masło porcjami dodawać przestudzony budyń. Do gotowej masy można, ale nie koniecznie, dodać owoce brzoskwini pokrojone w kostkę i wymieszane delikatnie. Gotową masą przekładać tort.

Komentarze

  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto spróbowac
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    4muffins

    musi byc pyszna na pewno spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    takiej nie robiłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    świetna masa!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo fajna :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    takiej jeszcze nie robiłam ... musze spróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna masa
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    na pewno smaczna ta masa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    na pewno pycha jest tort z taką masą
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !