Sposób przygotowania

Ubić białka z cukrem dodać kokos wymieszać. Upiec na blasze z brzegami 25 min w 160 st. Z brzoskwiń odlać sok i uzupełnić płyn do 2, 5 szkl wodą i ugotować na tym budynie dodając 4 łyżki cukru, wystudzić. Brzoskwinie czekoladę pokroić w kosteczkę. Utrzeć tłuszcz dodać zimne budynie wymieszać. Do kremu budyniowego dodać wszystkie bakalie. Wyłożyć na kokosie krem bakaliowy. Na górę wyłożyć ubitą kremówkę z cukrem pudrem i śmietan fixami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    pyszności!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    szkoda że brak zdjęcia
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    takie bogate , niewątpliwie smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !