Sposób przygotowania

Płatki kukurydziane drobno rozkruszyć najlepiej przykryć je ściereczkę i pognieść wałkiem do ciasta. Filety pokroić na mniejsze kawałki skropić sokiem z cytryny i posypać solą i pieprzem. Oprószyć je mąką, zanurzyć w roztrzepanym jajku a następnie w płatkach. Smażyć na złoty kolor z obu stron. polać wcześniej przygotowanym sosem.

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    apetycznie wygląda
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    znakomita rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !