Sposób przygotowania

Jarzębinę oczyścić, obrać i rozdrobnić. Dodać cukier, skórkę z cytryny i zalać t w słoju alkoholem. Po dwóch tygodniach przecedzić, przefiltrować i zlać do butelek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszna!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniała
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    nie próbowałam jeszcze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    niepowtarzalny smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    niepowtarzalny smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatny i aromatyczny trunek
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatny i aromatyczny trunek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super smak!
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super smak!
  • 0
    original
    Opublikowano

    matesko

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !