Sposób przygotowania

Schab natrzeć kminkiem, majerankiem, solą i pieprzem, odstawić na godzinę w chłodne miejsce. Ułożyć na natłuszczonej blasze, podlać bulionem. Piec ok 1,5h w temp 170st. Na 5min przed końcem pieczenia polać mięso wiśniówką. Gotową pieczeń pokroić.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    ciekawi mnie smak z tą wiśniówką
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    tego jeszcze nie probowalam
  • 3
    original
    Opublikowano

    iga2

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    zgadzam sie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    spróbuję
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    ciekawy przepis, dla mnie nowość
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    tak przyrządzonego nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !