Sposób przygotowania

Brokuł umyć, podzielić na różyczki i ugotować na pół twardo w osolonej wodzie. Pomidory obrać i pokroić w kostkę. Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić w kostkę. Brokuły, pomidory i jajka połączyć. Jogurt wymieszać z majonezem, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i przyprawić solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Tak przygotowanym sosem polać sałatkę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    swietne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    jest pyszna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !