Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować w mundurkach. Ostudzić, obrać, pokroić w cienkie plastry. Boczek pokroić w drobną kostkę, fasolę osączyć z zalewy. Czosnek i cebulę obrać. Czosnek pokroić w plasterki, cebulę posiekać. Pomidory pokroić w kostkę. Olej rozgrzać na patelni, włożyć pokrojone ziemniaki, posypać pokrojoną cebulą oraz boczkiem i smażyć 6min. Następnie odwrócić i smażyć jeszcze 7min. Tuż przed końcem smażenia dodać majeranek, pomidory i czosnek, przyprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszne!
  • 5
    original
    Opublikowano

    iga2

    ciekawa nazwa
  • 5
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    dobre
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    tego jeszcze nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    aranka

    oj pycha!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !