Sposób przygotowania

Kokosowe wiórki zmielić na pył. Z mąki wymieszanej z proszkiem do pieczenia oraz z margaryny, żółtek i śmietany zagnieść ciasto. Dosypać kokos i jeszcze raz zagnieść.Zawinięte w folię spożywczą schłodzić godzinę w lodówce . Następnie rozwałkować na 3- 4 milimetry i wycinać serduszka. Ciasteczka można posmarować białkiem i potrzepać płatkami migdałowymi. Przepis bardzo prosty a ciasteczka bardzo smaczne.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Oczywiście piec w piekarniku w temperaturze 180 stopni około 15 minut---ucięło kawałek przepisu...mam nadzieję, że nikt nie odważyłby się jeść tego na surowo:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Pewnie nikt surowych by nie jadł:) a przepis wydaje się ciekawy.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    No ja z chęcią bym wylizała miskę ;p
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    fajne te ciasteczka :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    Uwielbiam ciastka
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    śliczne i apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne ciasteczka:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !