Sposób przygotowania

Z 4 łyżek kakao, 4 paczek herbatników, 4-9 łyżek słodkiej śmietany, 5 dag. masła, 1 cukru waniliowego, 1/2 szklanki cukru pudru wymieszać ciasto. 6 łyżek słodką śmietany wymieszać z 10 dag. wiórków kokosowych i pozostawić na 10 min. Do śmietany i wiórków dodać 15 dag. masła, 1/2 szkl. cukru pudru i cukier waniliowy. Masę wyrobić, wyłożyć na rozwałkowane ciasto, zwinąć roladę, włożyć do lodówki do ostygnięcia.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    wydaje się być super!!
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Herbatnikowej jeszcze nie jadłam
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Herbatnikowej jeszcze nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sofciak

    Bardzo smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sofciak

    Bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    pyszności :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !