Sposób przygotowania

Drożdże rozrobić z cukrem w 1/2 szklanki ciepłej wody, odstawić do wyrośnięcia. Do rozczynu stopniowo dodawać 250 ml wody, mąkę , sól i zioła prowansalskie. Wyrobić ciasto i odstawić do wyrośnięcia. Sos przyrządzamy z musztardy, jogurtu i koncentratu, które mieszamy. Farsz przygotowujemy następująco: por kroimy w talarki, ogórki i parówki w kostkę, mieszamy z osączonym groszkiem. Blachę natłuścić i oprószyć bułką tartą, wyłożyć ciasto, polać sosem i wyłożyć farsz. Piec około 25 minut w 180 stopniach.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    swietne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !