Sposób przygotowania

Filety rozbijamy, posypujemy solą, pieprzem i tymiankiem. Kładziemy na nie plastry szynki i sera, zawijamy. Obtaczamy w rozbitym jajku i tartej bułce, smażymy na oleju na rumiano z każdej strony.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pycha,robię podobne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    aż ślinka leci na sam widok
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    świetne! też robię podobnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    wyglądają ślicznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    zjadło by się ,,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    apetyczne
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    spróbuję napewno
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smakowite te zawijańce.
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Fajny pomysł, coś innego niż zwykle.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !