Sposób przygotowania

Gruszki obrać, pokrajać w cwiartki, usunąć gniazda nasienne. masło roztopić dodać cukier puder, wymieszać, włożyć gruszki, lekko zrumienić, dodać wino. dusić kilka minut pod przykryciem z dodatkiem wanili. Gdy miękkie, odstawić dodać śmietanę. Podawać na zimno lub na gorąco.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ooo, fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    andżelika1

    ładnie prezentujące się owoce sprawiają, że mam na nie apetyt

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !