Sposób przygotowania

Ogórki obieramy, każdego wzdłuż przecinamy na pół, usuwamy gniazdo nasienne (najlepiej za pomocą łyżeczki od herbaty) i kroimy w kostkę.

Jogurt łączymy z majonezem, dodajemy czosnek przeciśnięty przez praske, ogórek i przyprawy. Dokładnie mieszamy.

Próbujemy i ewentualnie doprawiamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    ładne zdjęcie, nie ma co :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    uwielbiam taki sos!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    mój ulubiony
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !