Sposób przygotowania

Uwielbiam makarony ,, utytłane \" w sosach . Ten to takie fusion różnych smaków.
Nastawić osoloną wodę na makaron.
Na maśle usmażyć na rumiano pokrojone na plasterki pieczarki . Dodać natkę pietruszki , rozdrobnione anchovies , pokrojony w kostkę ser i wodę -dusić 5 minut.
Makaron ugotować al dente.
W tym czasie kiedy gotuje się makaron -wlać do sosu śmietankę i dusić na małym gazie aż makaron się ugotuje ( ser powinien się rozpuścić )- doprawić pieprzem .
Odcedzić makaron i włożyć go do sosu. Wymieszać. Wyłączyć gaz i zostawić makaron w sosie pod przykryciem na 5 minut .

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ale bym zjadła
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    wygląda apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !