Składniki:
kości kaczki po pekińsku | |
sos sojowy | 2 łyżki |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | 1łyżka |
woda | 1łyżka |
cebula | |
sól do smaku | |
imbir świeży | 1\2 łyżeczki pokrojony w plasterki |
kapusta | 1\2 młoda |
kości kaczki po pekińsku | |
sos sojowy | 2 łyżki |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | 1łyżka |
woda | 1łyżka |
cebula | |
sól do smaku | |
imbir świeży | 1\2 łyżeczki pokrojony w plasterki |
kapusta | 1\2 młoda |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: