Sposób przygotowania

Ryby zemleć z namoczoną w mleku i odciśniętą bułką , dodać zieleninę , jajko, cebulę i kaszę . Całość doprawiamy i mieszamy dobrze ręką . Następnie formujemy kulki , obtoczyć je w mące , tylko nie smażyć ,ale za to od razu wkładać do gorącego gotującego się bulionu. Ugotowane najczęsciej podajemy z dowolnym sosem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    jak dużo pulpetów
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    pyszości
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    wyglądają świetnie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !