Sposób przygotowania

Na patelni podsmażamy z masłem szpinak, czosnek (2 ząbki), sól, pieprz. odsączamy na sitku i studzimy.Żółtka dodajemy do szpinaku.Białka ubijamy na sztywno. Pianę dodajemy delikatnie do szpinaku i mieszamy.Wylewamy na dużą blachę wyłożoną papierem do pieczenia i pieczemy 15 min. w 190 st.Serek mieszamy z pozostałym zmielonym czosnkiem.Przestygnięty placek smarujemy serkiem i na to układamy łososia tak aby pokrył całość.Zwijamy jak roladę i zawijamy ściśle w folię do żywności.Wkładamy do lodówki na kilka godzin.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !