Sposób przygotowania

Białka z cukrem pudrem ubijać około 15 min.Dodać orzechy, proszek i wymieszać.Na blasze kłaść łyżką ciasto wielkości orzecha włoskiego.Piec około 20 min w 160 st.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    muszę zrobić na świeta,,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne, ale bałabym się że mi nie wyjdą
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super..
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    rewelacja!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    właśnie mam białka , bo robiłam pączki ...dzięki za przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !