Sposób przygotowania

Masa serowa;
Margarynę,żółtka,cukier utrzeć dodawać po łyżce twarogu cały czas ucierając.Na końcu dodać tężejącą galaretkę ugotowaną w 0,5 l wody.
Pianka;
Białka i cukry ubić na sztywno.
Galaretkę ugotować w 0,5 l wody i tężejącą wlać do ubitych białek.Wylać na masę serową i schłodzić.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    napewno dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    szybko i smacznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !