Sposób przygotowania

Przygotuj farsz do roladek: orzeszki ziemne drobno posiekaj (lub utłucz). Dodaj je do mielonego białego sera, dopraw do smaku solą, pieprzem, ostrą papryką. Dokładnie wymieszaj.
Zrób spody do roladek: opiecz kromki chleba tostowego, a następnie pokrój je na mniejsze kawałki (powinny być takiej wielkości, by na każdej zmieścił się jeden zwinięty pomidor).
Pomidory osącz z zalewy i nakładaj na nie po łyżeczce serka. Następnie zwijaj je, kładź na tościkach wraz z listkiem natki i wszystko razem spinaj wykałaczkami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    mniam, mniam ...........
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !