Składniki:
ryby filet mintaj lub morszczu | 1 kg |
cebula | 2-3 szt |
ogórki konserwowe | 1 słoik |
Zalewa: | |
olej | 1/2 szkl |
woda | 2 szkl |
ocet | 6 łyżek |
ketchup | 3 łyżki |
cukier | 3-4 łyżki |
wszystko gotować | 5 min |
koncentrat pomidorowy | 1 (mały) |
ryby filet mintaj lub morszczu | 1 kg |
cebula | 2-3 szt |
ogórki konserwowe | 1 słoik |
Zalewa: | |
olej | 1/2 szkl |
woda | 2 szkl |
ocet | 6 łyżek |
ketchup | 3 łyżki |
cukier | 3-4 łyżki |
wszystko gotować | 5 min |
koncentrat pomidorowy | 1 (mały) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: