Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z rzeżuchy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzeżucha 20 dkg
olej 1 łyżka
sok z cytryny
sól, cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z rzeżuchy

Młode liście opłukać, odcedzić. Rzeżuchę drobno pokroić. Olej utrzeć z dwiema łyżkami wody, doprawić do smaku solą, cukrem i sokiem z cytryny. Zalać rzeżuchę, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 27.10.2010 22:15
Nigdy takiej nie robiłam-a taka prosta:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak