Sposób przygotowania

Umytą wątrobę pokrajać w skośne plastry, oprószć pieprzem, solą i majerankiem. Obtaczać w mące, roztrzepanym jajku i ponownie w mące, smażyć na rozganym oleju z obu stron. Podawać do obiadu lub z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nigdy nie panierowałam wątróbki, ale myślę, że będzie dobra :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    lubię cielęcą wątróbkę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takiej nie jadłam.
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    musi być pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !