Sposób przygotowania

Z podanych składników zarobić ciasto drożdżowe i postawić w cieple,żeby wyrosło. Jak zwiększy swoja objętość dwa razy, to dodać rodzynki,jeszcze raz wyrobić i przełożyć do formy i upiec na mocno brązowy kolor. Idealna z masłem lub dżemem.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubię drożdżowe ciacha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Drożdżowe ciacha są super, a jeszcze z rodzynkami.... mniam...
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    idealna do porannej kawy!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    delikatna i dietetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    pychota!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniała!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniała!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !