Sposób przygotowania

do drozdzy dodajemy cuier, jak sie rozpuszczą to ucieramy żóltkami. Do cieplego mleka wrzucamy masło i czekamy az sie rozpusci i dolewamy do utartych jajek z drożdzami, a natępnie wyrabiamy ciasto razem z mąką. Po 20 minutach od zarobienia ciasta forumejmy zgrabne kulki i smażymy w głebokim tłuszczu na złoty kolor

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    na pewno są pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    wygladaja apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    mniam, mniam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !