Sposób przygotowania

Margarynę ucierać dodając po łyżce cukru pudru i po jednym jajku. Gdy utarte dodać przesianą mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i cukier waniliowy. Delikatnie wymieszać, podzielić ciasto na dwie części, do jednej wsypać przesiane kakao, do drugiej bakalie. Brytwannę wyłożyć papierem wysmarować tłuszczem, obsypać bułką tartą. Łyżką wykładać ciasto na przemian jasne i ciemne. Piec w 180 stopniach około 35 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    przydatny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    wygląda smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    mam zamiar dzisiaj wypóbować :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !