Sposób przygotowania

Na kości gotujemy wywar z dodatkiem liscia laurowego i ziela angielskiego.-gotujemy z 10 min .Potem dodajemy pokrojone warzywa .Gotujemy z 5 min .Dodajemy kasze ,wegete ,magii,pieprz.Gotujemy aż kasza będzie miękka .Dodajemy posiekany koperek,szczypiorek,pietruszkę .Zupa ma dobry ciekawy smak dzięki prażonej kaszy

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Klaudia007

    nie przepadam z a kaszą
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Zupa z kaszą,da się zjeść
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    co to jest?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !