Sposób przygotowania

Flaki oczyścić i pokroić w cienkie paski. Zagotować o odlać wodę 3-4 razy. Odcedzić. W garnku zagotować jarzyny, dodać flaki, przyprawy i gotować do miękkości. Doprawić do smaku i podbić mąką wymieszana z wodą.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    uwielbiam je
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    moje ulubione!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    zrobię takie właśnie teraz na Wszystkich Świętych!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    zrobię takie właśnie teraz na Wszystkich Świętych!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    zrobię takie właśnie teraz na Wszystkich Świętych!
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    zrobię takie właśnie teraz na Wszystkich Świętych!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszne i aromatyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !