Sposób przygotowania

Kotlety rozbij tłuczkiem. Czosnek przepuścić przez praskę, wymieszać z solą i pieprzem. Natrzyj mięso z obu stron. Obsyp mąką. Na rozgrzanej oliwie obsmaż mięso z obu stron. Przełóż kotlety do wysmarowanego żaroodpornego naczynia. polej kotlety sokiem wyciśniętym z jednej pomarańczy, posyp rozmarynem. Drugą pomarańczę obierz,pokrój na grube plastry. Na każdym kotlecie połóż po dwa plastry pomarańczy, skrop likierem pomarańczowym, posyp wiórkami masła. Zapiekaj pod przykryciem ok. 30 minut w temp. 180st.C.
Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    moze byc dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    brzmi interesująco
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    interesujace
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fantastyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !