Sposób przygotowania

Szpinak rozmrozić,zagotować dodać serek pleśniowy.Gotować na wolnym ogniu dokładnie mieszając aż do uzyskania jednolitej masy.Dodać przyprawy.można podawać jako dodatek do ryb.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    polecam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    czy może być lazur?
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    mmm
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    mniam mniam, koniecznie trzeba wybróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !