Sposób przygotowania

UMYTĄ RZODKIEWKĘ ZETRZEĆ NA TARCE Z DUŻYMI OCZKAMI. DODAĆ BARDZO DROBNO POKROJONY SZCZYPIOREK, DROBNO POKROJONE JAJKO POSOLIĆ I DOBRZE WYMIESZAĆ ZE ŚMIETANA. TAK PRZYGOTOWANĄ SAŁATKĘ NAJLEPIEJ JESC NA KANAPKI.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    uwielbiam surówki z rzodkiewką
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    fajna, taka już wiosenna i nisko kaloryczna, w sam raz dla mnie - na diecie ....
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    no, tyle że ja bez tej śmietany bym zjadła :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    same witaminki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    moja ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    dużo witamin
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    fajna surówka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !