Sposób przygotowania

Jabłka umyć i wydrążyć w nich gniazdka nasienne jednak nie obierać ze skórki. Środek posypać trochę cynamonem i dodać ok.1 łyżeczki płynnego miodu, dodać 1 łyżeczkę żurawiny i całość posypać brązowym cukrem. Gotować na parze.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ale słodycz..
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    fajny pomysl
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam takie jabłka na deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię takie jabłuszka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !