Sposób przygotowania

3 kawałki suchego, razowego chleba zalać 1 litrem wrzącej wody. Po ostudzeniu dodać 5 g drożdży, 50 g cukru i kilka rodzynków. Doskonały po 24 godzinach.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobry przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    interesujący pzepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    fajny przepis
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !