Sposób przygotowania

Od każdej fasolki odcinamy łodyżkę, płuczemy wszystkie razem na durszlaku i przekładamy do garnka. Zalewamy wodą, dodajemy łyżkę soli i łyżkę masła. Gotujemy do miękkości.
W międzyczasie w małym rondelku rozpuszczamy 2 łyżki masła, dodajemy 2 łyżki bułki tartej i czekamy, aż „się spieni” – co jakiś czas mieszając.
Gotową fasolkę podajemy okraszoną bułką tartą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !