Sposób przygotowania

mięso przekroić wzdłuż nie przecinając do końca lekko rozbić oprószyć solą i pieprzem przykryć plastrami boczku
kapustę poszatkować przelać na sicie wrzątkiem
masło roztopić zeszklić cebulę pokrojoną w kostkę dodać 1/2 pokrojonych pieczarek i kapustę dusić 5 minut zdjąć pokrywę odparować płyn przyprawić solą i pieprzem
farsz rozłożyć na mięsie roladę zwinąć związać oprószyć solą i pieprzem włożyć do ultra plusa piec 1godz w 180 stopni c resztę pieczarek dusić obok mięsa
roladę wyjąć przed podaniem pokroić w plastry podawać z sosem z pieczenia
Smacznego )))

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !