Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w pół talarki, dusimy na maśle i dodajemy pokrojiną w paseczki paprykę. Całośc zalewamy bulionem, dodajemy mięso i trzepaczkę roztrzebujemy mięso aby nie powstały duże kawałki. Pomidory przecieramy/miksujemy i dodajemy do zupy. Doprawiamy do smaku. Zupę na takerzu posypujemy obficie serem żółtym startym na tarce o grubych oczkach.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    lubie i gotuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelcja
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    fajna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !