Sposób przygotowania

Pomidory ze skórką pokrajać na kawałki, cebulę w kostkę, czosnek rozetrzeć. Na patelnię wlać wino i rozpuścić w nim cukier, dodać musztardę i pieprz ziołowy, dodać pomidory z czosnkiem i cebulą, gotować na małym ogniu przez 30 minut.Sos wystudzić, przetrzeć przez sito, zagotować, wlać do słoików i pasteryzować przez 10 minut.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawy sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    To tym przepisem wstrzeliłaś się w 50,000 - gratuluję i masz ode mnie nagrodę:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    super sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super sosik;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !