Sposób przygotowania

Kromki chleba podsmażamy na patelni dodając od czasu do czasu trochę margaryny do smażenia. Smażymy tak długo aż chleb przybierze koloru złotego. Posypać cukrem do smaku.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    Oj jadło się taki w dzieciństwie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    A ja takiego jeszcze nie jadłam :) Muszę spróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ma-pl

    I w ten sposób stary chleb się nie zmarnuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    hehe proste a jakie dobre :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    jedno z lepszych śniadanek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    smaki z dzieciństwa,ale teraz też bardzo często smażę na śniadanko ,ale nie jem już z cukrem:)
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    proste i smaczne grzaneczki z patelni
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    zjadłabym :) aż ślinka kapie
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    przypomniałaś mi dzieciństwo :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    jadłam taki chlebek w dzieciństwie,pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Dziękuję za odwiedzenie mojego przepisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !