Sposób przygotowania

Z pieczarek odcinamy trzonki ,następnie obieramy kapelusze ,wycięte trzonki pieczarek bo obraniu i opłukaniu kroimy na drobne kawałki .Pocięte trzonki pieczarek dajemy na rozgrzaną patelnię z oliwą ,dodajemy cebulę pociętą w kostkę ,,przyprawiamy do smaku piepzem ,solą i czosnkiem i dusimy do miekkości.Gdy warsz gotowy ,wypełniamy nim kapelusze ,obtaczmy w jajku i w bułce i smażymy na oliwie na złoty kolor.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    próbowałam na urodzinach znajomej-poprostu mniam!
  • 3
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszne!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    iza15

    pyszne!!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pychota-naprawdę dobre!
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    polecam-dobre!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !