Sposób przygotowania

Galaretkę przygotować zgodnie z przepisem. Obrać dokładnie ziarenka granata i wrzucić do wystudzonej galaretki. Trzymać w lodówce aż się zsiądzie. Ubić śmietanę z cukrem, udekorować galaretkę i gotowe...jak nie przepadam za granatami ze względu na pestki, tak w galaretce zupełnie nie przeszkadzają a wręcz przeciwnie dodają jej charakteru.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Trzeba przyznać, że przepis jest oryginalny ;p
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super i ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    robi wrażenie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    .... a jednak warto zaryzykować ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    fajny pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !