Sposób przygotowania

mięso mielone przyprawiamy dodajemy startą na tarce cebulkę,rozmoczoną w mleku bułkę,2 jajka,wyrabiamy na jednolitą masę.farsz;pieczarki myjemy ścieramy na tarce o dużych oczkach.cebule kroimy w kosteczkę,starte pieczarki smażymy na tłuszczu jak woda odparuje i zaczynają się smażyć dodać cebule.smażymy aż będą miękkie.następnie mięso mielone dzielimy na porcje robimy kulki a następnie rozpłaszczamy i wkładamy po łyżce farszu.sklejamy.smażymy na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    dobre
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczne ,też takie robię z niespodzianką
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    bardzo ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawie zrobiłaś
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    darus

    bardzo pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    ślinka leci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !