Składniki:
kapusta pekińska | 0,5 kg |
boćwinka | 15 dag |
ser gouda | 5 plastrów |
pieczywo tostowe | 3 kromki |
jogort naturalny | 30 ml |
szczypiorek posiekany | 1 pęczek |
masło | 2 łyżki |
Kolendra cała Prymat | 1 łyżka |
sól, pieprz | |
czosnek | 2 ząbki |
kapusta pekińska | 0,5 kg |
boćwinka | 15 dag |
ser gouda | 5 plastrów |
pieczywo tostowe | 3 kromki |
jogort naturalny | 30 ml |
szczypiorek posiekany | 1 pęczek |
masło | 2 łyżki |
Kolendra cała Prymat | 1 łyżka |
sól, pieprz | |
czosnek | 2 ząbki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: