Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa do tortu dla cierpliwych

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 25 dag
cukier puder 25 dag
twarożek 10 dag
kakao 1/2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Masa do tortu dla cierpliwych

Utrzeć masło,twarożek i cukier.Kakao rozpuścić w 3 łyżkach gorącej wody,ostudzone dodać do kremu.Krążki posmarować udekorować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

stokrotka 22.02.2011 08:56
smaczna
maciek7 09.02.2011 19:43
super
jolaxa 09.12.2010 11:14
pycha
MAR3STA 06.12.2010 15:03
super przepis
accee 19.11.2010 18:56
Niesamowite połączenie
oliwkowa
oliwkowa 11.11.2010 13:14
Polecam
Wojtek8 19.10.2010 08:57
fajnowskie
strzelec02 17.10.2010 20:02
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak