Sposób przygotowania

Ciasto;Wszystkie składniki dokładnie połączyć.Ciasto ma być gładkie i nie kleić się do rąk.Rozwałkować cienko na stolnicy wysypanej mąką,i szklanką wykrawać placki.Nałożyć farszu i dokładnie zlepić.Gotować w osolonej wodzie około 8 min od wypłynięcia.Podawać z zrumienioną cebulką i kefirem.
Farsz;ziemniaki ugotować ,przecisnąć przez praskę do ziemniaków.Do jeszcze ciepłych ziemniaków dodać twaróg i zmiksować na końcu dodać zrumienioną cebulkę i doprawić do smaku.Farsz powinien być dosyć pikantny.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    są przepyszne nawet często robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    uwielbiam pierogi ruskie
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ja tez je lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pysznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    U mnie pierogi często goszczą na stole.
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo lubię :-)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne pierogi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !