Sposób przygotowania

JAJKA UGOTOWANE NA TWARDO OBRAĆ I PRZEKROIĆ WZDŁUŻ NA PÓŁ. WYJĄC ŻÓŁTKA, POSIEKAĆ, WYMIESZAĆ Z POKROJONĄ NATKĄ, MAJONEZEM DOPRAWIĆ DO SMAKU SOLĄ I PIEPRZEM. MASĘ NAKŁADAĆ DO POŁÓWEK JAJ. UDEKOROWAĆ NA TALERZYKU NP:\" RZODKIEWKĄ, PAPRYKĄ CZY LIŚĆMI SAŁATY.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    dobre
  • 4
    original
    Opublikowano

    dianix

    Często robię gdy ktoś ma do mnie przyjść- łatwe i dobre. Czasem zamaist majonezu daję śmietanę;0)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszne jajeczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    ideane na śniadanie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    wygląda smacznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    jajka w majonezie zawsze znikają pierwsze ze stołu, pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Hanna11

    smaczny pomysł na jajka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    bardzo lubię, nie tylko na święta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    uwielbiam :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    Andysz

    uwielbiam takie jajka;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !