Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, marchew zetrzeć na grubych oczkach cebulę pokroić w kostkę. Włożyć wszystko do garnka zalać wodą i dodać wszystkie przyprawy. Gotować aż kapusta będzie miękka, gorące dać do słoików dodać zalewy z gotowania. Słoiki odwrócić do góry dnem i pozosyawic aż będą zimne.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo ją lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    na zimę super przepis,muszę zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    bardzo pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    lubię taką kapustę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    takiej jeszcze nie robiłam może kiedyś się skuszę
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super do obiadu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !