Sposób przygotowania

Do miseczki wlewamy 1/4 szklanki oliwy, 5 łyżek sosu sojowego i 5 łyżeczek przyprawy grillowe. Mieszamy i zalewamy wrzątkiem. Znów mieszamy i odstawiamy do przestygnięcia. Mięso na grilla dzień wcześniej zanurzamy w marynacie i odstawiamy pod przykryciem na noc do lodówki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    po upieczeniu będzie smaczne;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    ciekawe , nie kombinowałam z sosem sojowym na grila , chyba czas wypróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    fajne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    warty spróbowania
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !